Saturday, November 9, 2013

sUaSaNa BaRu - c0ntinued


aSSaLamUaLaIkuM....

that day aku ade cerita kat SINI yang hubby aku tukar sc0pe kerja kan? hari ni barulah aku sempat update tentang tempat baru nya..tak adalah jauh sangat p0n..dari 0pis tingkat 1, dah turun ke gr0und fl00r lak..dekat je kan.hee...j0mlah layan bila hubby mengemas!!



ini meja lame tempat hubby duduk dulu..aik? siap ade mempelam..ni 0pis ke p0k0k.hahaha


ini lak pandangan dari meja hubby..hubby cakap cam duduk dalam akuarium lak..haha..cam ikan kan yg..hihi


akhirnya, tempat duduk baru hubby..tgk tu, saje tunjuk file terbukak, k0n0n banyak sangat lah kerja tu..hee..ape2p0n, selamat melayani segala masalah pelajar ye..sabar itu separuh dari iman..:)
Post a Comment