Monday, November 4, 2013

NaK jUgaK CPUV!!!



aSSaLaMuaLAikUm....


aku ada terbaca kat bl0g sese0rang ni mengenai CPUV..hehe..bl0g DAYAT LUCAS.aku p0n teringin gak nak dapat CPUV ni..almaklum lah, dah nak masuk setahun gak berbl0gging, tapi inc0me still sikit lagi..jeles i tgk SIL cash out..huhu..mungkin disebabkan aku ada delay ab0ut 1 m0nth jugaklah tak update entry(sebab research)..2 yang membuatkan pitis aku still sikit k0t..tapi xpelah, aku akan cuba untuk berusaha sehabis daya.ecece..over lah pulak kan?
anyway, t0 Dayat, sem0ga cepat dapat CPUV..nnt d0akan aku gak lah ye..
and t0 all bl0ggers yang singgah bl0g saya, sudi-sudilah menderma ye.. hee :) 
thanks t0 all!!
Post a Comment