Wednesday, July 24, 2013

FaCeS oF mY dAugHtEr....

Assalamualaikum semua!

Selamat malam...entry kali ni just nak sharing compilation pic of my daughter..she grew up really fast..thanks Allah for giving me a lovely daughter...




Tuesday, July 9, 2013

seLaMat mEnYaMBut BuLaN RaMaDhAn!!!


aSsALamUaLaIkUm.....


yeay!!!esok puasa....
syukur alhamdulillah aku masih lagi diberi peluang untuk menjalani ibadah puasa
di bulan ramadhan yang mulia ini...
apabila bulan Ramadhan menjelma, terasa lain sgt kan..
perasaan tu sgt sukar di ungkapkan...
dikesempatan ini, aku ingin mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa 
kepada seluruh umat Islam...
dikesempatan ini juga aku ingin memohon maaf jika ade kesilapan yang sengaja @ tidak 
sengaja kepada sesiapa sahaja yang aku kenali...
marilah sama-sama kite meningkatkan amalan di bulan yang mulia ini....



sekian.....wassalam...
bagi yang free sgt tu, jgn lupe pergi solat tarawih yer!! :P