Tuesday, November 12, 2013

S0uVenIer fR0m k0rEA


aSSaLamuaLAiKum....


annyeonghaseyo!!haha..p0y0 je kan..hihi..mentang-mentanglah nak bercerita tentang s0uvenier dari k0rea..haha.jap2, aku ada baca satu artikel ni yang mengatakan orang Malaysia ni sangat fanatik dengan k-p0p sampai 0rang k0rea pun naik meluat(but i’m n0t in this categ0ri h0keyyy)..betul ke? Kalau ada p0n apa salahnya, cuma jangan terlalu fanatik & lalai sangatlah sampai pakaian & nak menari p0n macam d0rang, itu dah 0ver namanye..bese-bese sudahlah..00ppss..melalut sudah!!haha..ape-ape p0n ni lah s0uvenier yang aku kirimkan iaitu perhiasan dinding...sanggup 00 aku g00gle nak cari benda alah ni.hehe..

 dan satu lagi yang diberi labmate..thanks al0t sebab susah payah carikan ape yang aku nak..hihi..

Annyeong-hi gyeseyo!!!
Post a Comment