Thursday, May 23, 2013

aLhaMdULiLLaH...sAmPai Jua AkhiRnYa.




AsSaLaMuaLaiKum...

ingat lagi x pasal entry aku masuk peraduan kotex?
haa...kami mendapat hadiah berupa wang tunai RM800 + goody bag(barangan kotex) + pendrive.
yang goody bag & pendrive da dapat pas audition..
yang RM800 baru je dapat..
yeah!!alhamdulillah...rezeki diakhir2 bulan kan..
lagi2 klu gaji not the same time as gomen..
huhu...
kebetulan selasa lepas aku balik awal sbb Nayli fever..
aku lah yang merasmikan pembukaan cek ini walaupun not ny name(gediks kan?)..ahaks!
rasa nak lompat bintang je tau..
huhu...anyway kepada yang sibuk bertanya tentang cek ni kepada my frens, ini bukan main2 hokeyyy!!
korang igt xpenat ke dok hafal n wat step 2?
senang2 je nak cakap org menipu..
haish!!!backhand kang!!mulut manusia kan...
anyway, jom tgk cek yang dikongsi bertiga dengan SIL n MYRA..hihi.

jeng..jeng..jeng..

itu dia!!

alhamdulillah....

 sekian saja short entry tuk arini..hihi..>.<

Post a Comment