Wednesday, May 8, 2013

aNaK bUah bAru!!!!


aSsALaMuALaiKUm.....


sorry yg teramat sgt wat my sister.hii..
ampunkan kami penunggu gua(2x).hikhik
nak tau sebab ape??sebab aku terlupe nak update entry tentang ank ke-2 die...
maap sgt2 yer sis!!
ok, jom terjah pic anak buahku yg ke-4(dari keluarga aku).
jeng..jeng..jeng...

Nama : Nur Qistina Darwisha
D.O.B : 13 April 2013(sama ngn besday my mum)
Weight : 2.8kg

sgt comel n sepet mcm Nayli dulu..baby ni baik budi u olls tau..sebab hanya akan berbunyi bile nak susu jer...alhamdulillah sgt senang jaga Darwisha.hihi..hubby aku bile tgk baby mula lah.teringin nak tambah ahli kuarga kami..ooppps!!not now yer syg!!hehe..tp klu dah rezeki, kami akan memnerima dengan hati yang terbuka.


xsilap aku ni 2nd day kot baru aku dapat jmp sbb aku g #kotexmemberku.
hi sweetie!!welcome 2 the world!
sweet dreams..style tido pun cam Nayli..

semoga anak buah Umi ni menjadi anak yang solehah yer syg..love u deep2 sis n darwisha+dania!!
xoxo!!

Post a Comment