Wednesday, February 13, 2013

oH aBu dHaBi


aSSaLamUaLaikuM....

ade ape ngan abu dhabi???
hehe....ade FAHRIN AHMAD la kanzzzzz.......
wohoooo!!!!
akhirnye...ade gak drama die yg terbaru selepas SEINDAH SAKURA...hihi....
aku ni xdela fanatik sgt ngn die cuma minat je tgk die...smile die...hehe...
so, ape je yg ade F.A. aku tgk...

contahnye dalam cerita RINDU BERTAMU DI ABU DHABI...


jalan cite die pn agak best la...*kalau x best pun akan aku best kan jg kerana die..haha...ni sume poyoooooo...
yang kelakarnye nayli(11 bulan) pn tgk gak ms cite ni on air, tp xdela die dok ngadap cam uminye... pastu hubby aku ckp ; aik?nayli pun minat fahrin ahmad ke?same mcm umi...hahaha...*nampak x?ade ayat2 jeles ye disitu...huhu...

selain cite 2, ade cite astro prima kot x silap aku.. tajuk CINTA DI MENARA BURJ KHALIFA....n ade jeng...jeng...jeng......F.A la...haha...wlupun die muncul jap je, tp aku tetap setia mnunggu...cewah!!haha...*ni ke yg ko kate x fanatik 2???huhu... tp cite die mmg best...gile klaka...gandingan pelakon yg best n propa...hihi....
1 lg yg xbole blah, rancangan MELETOP yg x pernah2 aku nak tgk, mlm tadi aku tgk gak sebab?????
hye...xyahla aku gtau u olls kan...*mesti u olls da xnk bc da kan sebab asik name die je...haha..pedulik hape aku?nak gak letak..bhahaha....*terserlah kegedikan disitu...huhu..padahal die kenal ko pun idak....

dah2....over ok...over..bak kate hubby aku...
baik2...cukuplah tentang FAHRIN AHMAD(sebut lagi)...hihi...
ok la...2 je yg aku nak share ngn u olls...hihi...jgn kritik aku na....


till then,
peminat F.A yang x fanatik....,NFA
xoxo....
# pic taken from ed...
# u olls pasan x entry ni sgt colourful?haha...gediks kan??*sila muntah ijo...




Post a Comment