Friday, February 22, 2013

b0wLing [Part 1]


aSSALAmUaLaiKUm....



aftern00n peeps!!!
friday is here again...
aku baru dapat publish entry yang disimpan dalam draft ni lepas sibuk sgt2 minggu ni...
ceritanye ujung minggu lepas aku berlalu begitu sj...ade la kuar jgk tp sbb ade hal sikit then blk uma trus..ahad lak pagi bgn lewat sket, kau g jj jap beli brng, then balik wat keje sket pastu sambung tido..ngn anak n hubby sx...heaven kan!!haha.xya heaven sgtla kan..arini mls bgn lak.hihi..haish..ok2..
ni cite untuk ari jumaat mggu lepas.. jumaat malam 2 MY LOVELY SIL ajak main b0wling dgn anak buah kitorg sx..sumer sx seramai 8 org.
jom tgk aktiviti bowling kami di MIBC(Melaka International Bowling Centre)!!!
layannnnn...
p/s: byk pic tau...jgn boring yer..hihi...
masa ni kitorg baru sampai..tggu SIL aku parking kete..
ni family SIL aku exclude yg baju pink 2 yer..nak jgk ank aku interprame..

haruslah kami bgambar..hihi
ni giliran saye ye..posing dlu..
usha line dlu...
mintak2 x masuk longkang...amin doaku..huhu
yeay!!!strike!!!!!
i dapat bgambar ngn pemain cilik u olls...haha


ni lah antara peminat2 saye...hihi...perasan..ko hado??



aksi pemain cilik....

haa....ni baru si cilik yang bmain...belum mauk2 n bapak2 yang main...cmne lah aksi mereka ye???hihi...nak tau??stay tuned!!!more pictures coming up n ade 1 citer lucu...hihi...done 1 entry..fuh!


till then....
xoxo, NFA
publish!!
Post a Comment