Monday, November 24, 2014

Tukar background blog lagi :)

Bismillah. Selamat pagi!! Mengantuknya lah pagi-pagi ni. Entri hari ni mmg dah tersangat basi. 

Google Image
Yelah, rasanya dah nak dekat sebulan gak lah aku tukar background blog ni. Baru hari ni nak cerita. 

Hihi.. saje tukar background sebab bosan dengan background lama.

Aku saja pilih background butterfly sebab nampak comel. Comel tak? Bagi aku comellah ni.  

Bagi nak mencomelkan lagi blog aku, cursor pon aku amik pic munga yang cecomels.. 

So, aku link kan kat mana aku dapatkan design-design yang cecomels ni ye. 

Bagi sesiapa yang nak beralih angin, bolehlah klik :
Link tukar background
Link tukar cursor

*Maaf..aku terlupa lagi printscreen backgroung blog lama. heee

Lots of Love, 
Post a Comment