Tuesday, November 11, 2014

Hujung Minggu Di Pantai Puteri


Selamat petang.. Lepas makan tengahari mata bagai ditarik-tarik untuk lelap. Untuk tidak melayan mata ni, mohla kita buat entry. Ye dok?Hihi.. Ini cerita Sabtu lepas. Hubby kan memang asal dari keluarga Bawean(Boyan), so hari tu telah diadakan Mesyuarat Agung Kali ke-22 yang diadakan di Hotel Pantai Puteri. Tapi hubby & SIL baru 1st time menceburkan diri. hehe. Apa-apa pun jom layan gambar kami di sana. Selepas mesyuarat, sempat juga kami layankan Nayli yang nak main layang-layang(tapi dia main sekejap sebab cepat bosan, aku lak yang beria main. hihi). 

Nayli & Safar
Sesi pendaftaran. Sebelah kiri SIL & kanan Hubby ku
Ramai juga orang Bawean kat Melaka ni
Aksi NayliAmmar yang kebosanan. Mana ntah Nayli belajar posing camtu -_-'
Ini antara aksi-aksi kami yang kebosanan. Hihi. Macam-macam gaya budak-budak ni.
Sebelum pulang, dapatlah merasa main layang-layang. Ni 1st time aku & Nayli.
Sebelum balik, kami singgah JJ beli barang sedikit, tp hubby je turun memandangkan Nayli dah tertidur akibat keletihan. Mana taknya, pukul 8 aku dah kejut dia. Pukul 3.30 petang baru kami sampai ke rumah. Anyway, walaupun sekejap je masa kami keluar, tetapi amat berharga bagi aku bila dapat meluangkan masa bertiga :) Love both of you.

Lots of Love, 
Post a Comment