Friday, November 21, 2014

Seronoknya zaman kanak-kanak

Bismillah. Selamat tengahari! Baru hari ni berkesempatan menulis entry. Semalam seharian tiada internet. Huhu. Ini cerita semalam. Kiriman TC Siti Aisyah Zawani. Teacher dari taska Nayli. Hari Rabu Tc dah pesan suruh bawa swimming suit/baju lebih sebab dorang nak buka kolam untuk budak-budak ni. Pagi semalam kejut nayli siap bagitau "Akak, bangun. Arini akak swimming2 dekat school, kan". Cepat saje dia bukak mata. Kalau tak memang payah! Huh!!

Bila tengok betapa seronoknya mereka main air, teringat zaman kecik-kecik dulu. Happy je sebab tak payah pikir apa2 pon. Celik mata je ingat nak main. Macam-macam aktiviti yang aku buat dulu. Main basikal la. Panjat pokok la. Haha. Indahnya zaman tu. Eh! merapu plak. Jomlah layan gambar kiriman TC nayli :)
Nampak tak Nayli tengah buli kawan dia. sabar jela!!!
Peace sambil garu kepala. Hihi
Nampak tak mulut sape paling besar? Makanya, dia lah yang paling seronok. Haha
Happy sangat Tc dia cakap..
Ini pula gambar 2/3 minggu lepas kat kampung. Abang aku memang rajin melayan anak-anak buah mandi kolam. Seronok betul diorang. Aku pon rasa nak berkubang bersama tapi cam tak sesuai je. Haha
Le cousins... 
Lots Of Love, 
Post a Comment