Tuesday, October 28, 2014

Corrector Cream Oil (CCO)


Selamat petang..aritu kat entry ni nak share berkenaan CCO kan?ok, jom baca kebaikan CCO ni :)

Corrector Cream Oil
Dirumus khas menggunakan teknologi canggih agar nutrient dalam setiap bahan mentah tidak terjejas dan dapat memberi kesan optimum.
Ektrak koko berkualiti tinggi diadun dengan Minyak badam gred tinggi bersama bahan lain seterusnya menghasilkan CCO ini.

*Eyes*Lips*Face
1. Eye
- mengurangkan eyebag
- kulit kering disekitar mata
- kedutan peringkat awal
- melembab
2.Lips
- dijadikan lipgloss tanpa warna
- sesuai untuk bibir sensitif
- dijadikan sebagai base sebelum apply lipstick
- penggunaan jangka panjang bole cerahkan bibir gelap kesan penggunaan lipstick yang ada bahan       kimia
- bole merawat bibir yang kering dan mengelupas.sel kulit mati akan tertanggal sendiri
- melembabkan kulit sekitar bibir dan dagu
3.Face
- bole digunakan seluruh muka terutamanya tepi hidung
- warna gelap di tepi hidung akan cerah n moist
- tanggalkan sel kulit mati dengan sendiri
- sesuai untuk parut baru n memperbaiki struktur kulit

Cara penggunaan : 
1.hanya apply sedikit sahaja CCO di tempat bermasalah.tak perlu banyak.bazir.hehe.
2. prefer apply sebelum tido kerana kulit bole bernafas n rehat sepenuhnya
3. selain eye, lips,face..CCO juga sesuai untuk rekahan ibu mengandung..gelap di siku..lutut..leher..buku lali..kutikal kuku..dan lain2
*selamat, suci dan halal dibawa sembahyang, kesan bole dilihat dalam seminggu  bole campur dengan skincare lain..

ok..nanti aku up pulak testimoni customer yang dah cuba CCO ni ye :)

Post a Comment