Tuesday, January 7, 2014

tAhUn bArU

selamat malam..seminggu dah tak update blog..
padahal banyak sangat cerita pending..
maklumlah, baru balik bercuti (dah balik hari ahad sebenarnya..hihi)
nanti aku update ye kat mana aku bercuti..
anyway, bila dah lama cuti, mesti liat nak pergi kerja kan..
tapi alhamdulillah aku tak..
tapi yang buat hal nya Nayli..
dah lah malam ahad dia tido lambat, pagi nak bangun cukup susah..
tengoklah tu, siap tido dalam kereta sepanjang perjalanan ke nurseri.
bila dah tertido, sampai nursery confirm lah nangis..
adeh..sabar jela.


anyway, belum terlambat untuk aku ucapkan Selamat Tahun Baru buat semua!!
peace!!

written by :

Post a Comment