Wednesday, January 22, 2014

A tRiP tO keDaH- DaY 4

good afternoon u olls...
adeh..baru sempat nak update blog..
anyway, menjawab pertanyaan rakan blogger sweet & rajin singgah blog aku yang tak seberapa ni..
hehe.. a ah NIESA, akak agak bz sikit..
dah lah bz, tambah tahap kemalasan melampau lak tu..
hihi..maaf lah ye..
ok2, sambungan cuti hari terakhir aku ke Kedah..
jeng....jeng..jeng....
kami telah ke Pulau Pinang..hehe
naik feri oooo....
sebelum ni pernah naik feri..
tapi kali ni naik sekali dengan kereta haa...
hehehe....
sila ikut kiri jika ingin menaiki feri..terima kasih.haha
ada tol tau..nampak tak harganya?maaf, kamera tak seberapa..
ini bukti kami naik feri. (perlu ke?hehe)
my precious mom & ayong :)

my beloved mom & dad. yang kecik tu anak buah aku yang comel!!

wow...lovely sunset view.

Nayli yang tak tau diam..siap dia hulur kaki diantara palang besi tu.
aku pon jadi lah tarzan sekejap sebab terperanjat.
bukan takut pon budak nih..
adeh..sabar jela. :) (nape muka Nayli cenggini??)

haha. aku pun nak gak menyelit.hihi

haaa...tu dia..nampak tak jambatan Pulau Pinang?

yeah..sampai juga ke Penang Port ni.

kami terus menuju ke sini untuk mengisi perut..
menu?? pasembor, nasi lemak & sate..
banyak kan??
gambar?? tak sempat nak snap, dah masuk perut dulu..haha
betapa kebulurnya kami..  sssshhhhhhhh
lastly kami ke Plaza Gurney (kalau tak silap aku)..
saja jalan2 cuci mata...
kelakar je kan?
pergi Penang semata-mata nak makan Pesembor je..hehe
lepas berjalan, kami pon heading balik ke rumah adik.
jalan balik pula kami ikut jambatan Pulau Pinang..
memang seronok sangat..
tak pernah lalu lagi jambatan yang panjang sebegitu..
ok, sekian sahaja cerita cuti kami awal tahun 2014..
hope u enjoy reading peeps!! : )
love,

Post a Comment